Hacı Şair’in Mart 2013 yayınları sayısı yine Adana’da çıktı. Ey edip, sen de adana’da pide ye. Nazmi Cihan Beken ve Liman Maketbıçak editorrosunda çıkan dergisi. 23 koltuk hacı şair’e,görsel işleriyle Ali Ömer Akbulut, Fernando Aguiar, Derya Vural, Sena Babacan ve Liman Maketbıçak;şiirleriyle Mehmet Mümtaz Tuzcu, Zeynep Arkan, Kadir Yanaç, Aras Keser, Salim Nacar, Ertuğrul Rast, Mehmet Öztek, Orkun Destici, Melih Tuğtağ, Ali Berkay, Talip Nacar, Denge Esenterk, Münir Yenigül, Kerim Akbaş, Hande Ası, Özgür Göreçki, Yulun Eke, Betül Aydın, Servet Turan, Duygu Öktem, Salih Ecer, Ekrem Sivri, Boran Gündoğdu ve Nazmi Cihan Beken;metinleri ile, Hayriye Ünal, Saba Kırer, İpek Mecit, Melih Tuğtağ, Münir Yenigül, Burhan Fındıklı, Gökçe Özder ve Necmi Zekâ katılıyor.
İsmet Özel de Hacı Şair’e şiir yerine 10 Büyük Türk Devleti ile katılıyor.
Liman Maketbıçak, görsel şiirin bayrağını çok enteresan ve post-feminist bi yere dikerken, Türk Şiiri konu bakımından doğal sınırlarına (uganda) ulaşmış oluyor. Ulusaşırı görsel şiir, yine portekiz’den gelen çok kral başka işlerle ortaya çıkıyor.
Maketbıçak, Sanatın Sonundan Sonra Kolpaçino Bomba filminde, modern interior’un topografik insanla arasındaki iç dış ikilemini ele alarak.
Kontrolden çıkan Münir Yenigül, niçe’yi kırkpınar ağası ettiği yazısında, 8 tane şairi bi biçişte biçti. (biçiyor amirim engel olamıyoruz)
Melih Tuğtağ, manifestosuyla, Mangodaki adamın dramını sahneye taşıyor.
Postmodernizm, Necmi Zekâ’nın Canlı Olma Sorumluluğu adlı metni ile en şaşaalı günlerini yaşıyor.
Hayriye Ünal 10 maddede Şüphe ediyor.
Hacı Şair, 3. sayısıyla 2 genç şairin türkiye’de ilk çıkardığı tek kişiler olarak dergisidir. Buna Bağımsız kelimesi eklenir.